Har du sett en guldfargad diamantikon gallande en profilbild nar du surfade genom Tinder?

Har du sett en guldfargad diamantikon gallande en profilbild nar du surfade genom Tinder?

Va ar en NFT? 2023 Fuskblad forut marknadsforare

Har du sett diamantikonen hogst pa din Tinder-skarm? Om du inneha, har du antagligen undrat vad fan du tittade gallande. Svaret ar att dessa ikoner ar en segment fran Tinders ”Top Picks”-program. I den arme artikeln kommer jag att forklara hur Top Picks fungerar.

Top Picks-funktionen rullades ut som och var under ett tag helt snav till Tinder Gold-prenumeranter. Funktionen kordes forst som ett experiment pro att kika hur det gick med konsument och rullades ut till Tinder-anvandare i Storbritannien, Tyskland, Brasilien, Frankrike, Kanada, Turkiet, Mexiko, Sverige, Ryssland och Nederlanderna innan den rullades ut till USA och ovanfor hela varlden.

Toppval fran Tinder

Sa va ar det Toppval fran Tinder och vad kan det gora forut dig? Det ar en annan premiumtjanst som erbjuds av appen. Sattet det fungerar gallande ar ganska enkelt. Varje dag gar de snurrande superdatorerna gallande Tinder Global HQ igenom alla potentiella matchningar i ditt kvarter och anvander en algoritm forut att plocka ut mellan 1 och 10 personer som algoritmen tycker matchar din profil speciellt bra. Om du trycker kungen diamantikonen overst kungen din webblasarskarm kommer Tinder-appen att presentera dagens matchningar i ett 2?2 rutnat fran mindre profilkort. Du kan sedan titta pa profilerna (i full storlek) och handla den vanliga vanster-hoger-upp swap beslutsdansen. Om du ser diamanten pa nagons profil medan du surfar normalt, indikerar det enbart att denna person ar ett fran dina val for dagen.

Det brukade vara sa att enbart Tinder Gold-prenumeranter sag diamanterna; det varenda en andel fran elit-enbart-upplevelsen och vanliga vanliga manniskor hade ej medel till Top Picks-funktionen. Nu inneha dock makthavarna gallande Tinder avgjort sig for att kasta bort de liten manniskorna en bit.

Fran och med maj 2019 eller sa fick vanliga Tinder-anvandare diamantikonen hogst pa skarmen och kan titta pa avta toppval precis som adeln. Vi kan betrakta profilerna hur kopiost vi vill. Daremot far vi enbart ett svep per dag – du kan selektera ett fran dina toppval och svepa kungen dem, men efter det ser det blott ut… men givetvis kommer Tinder garna salufora dig resurs till Tinder Gold sa att du kan svep gallande alla dina toppval varje dag.

Hur fungerar algoritmen?

Sa hur fungerar algoritmen? Kor kraftfulla superdatorer ansiktsanalysprogram kungen vara profilbilder och gor djupanalyser pro att aterskapa var genetiska kod och darefter matcha oss med individer som vi skulle atnjuta supersota kidsen med? Nopp, aven ifall det vore ganska fett. Algoritmen inneha ej sa mycket att skrida pa, specifikt din biografi.

Top Picks skannar i grund din bio och letar efter vissa nyckelord. Dessa nyckelord anvands darefter for att allokera dig en etikett, som ”Kreativ”. Matchningsprogrammet hittar darefter andra konsument som inneha likadan etikett(er) www.getbride.org/sv/asiandating-recension/ i ditt kvarter och din aldersgrupp.

Enligt ryktesbruket Tinder analyserar algoritmen aven ditt fordom svepmonster och anvander denna information for att ta reda pa vilken ganska av manniskor du ar mest intresserad fran. Till foredome ifall din aldersgrupp ar installd pa 30-45, men du sveper alltid over pa personer aldre an 40, kommer algoritmen att skilja bort personer ovanfor 40 fran dina toppval. Det ar okant vilka exakta saker algoritmen analyserar.

Svarigheten med Top Picks verkar vara att var bios ej ger avsevart information, och avsevart fran den ar opalitlig. Ifall jag skriver i min bio om hur sjalv hatar mountainbike, kommer algoritmen enkom att kika ”mountainbike” och satta mej i ”Biker”-etiketten. Jag inneha tittat pa mina toppval i manga dagar, och jag ser inte ett dyft speciellt ritning som tyder gallande att dessa personer skulle duga undertecknad bra. Den framsta anvandbarheten med Top Picks verkar besta att dra para ner gallande din sveptid lite, eller som enbart vill svepa ratt gallande nagra personer varje dag och ljuda resten sitta i matchkon.

Anvander Tinder Top Picks

Alla far titta pa avta toppval och till och med svepa kungen ett votering per dag, men bara Tinder Gold-prenumeranter far svepa gallande allihopa. Sa arme anvander du funktionen Toppval:

  1. Bringa Tinder och valj diamanten maximal upp kungen Discovery-skarmen.
  2. Betrakta in valen och svep at vanster eller hoger som du vill.
  3. Vanta pa att Top Picks uppdateras dagligen (du kan samt kopa fler alternativ om du ar en Gold-prenumerant).

En sista faktum du behover kanna till ifall Tinder Picks ar att de ar tidsbegransade. De uppdateras varenda 24:e timme, sa ifall du hittar nagon du tycker om, svep kungen dem pa rak arm. Beroende kungen hur bred din pool ar, kommer de sannolikt att dyka upp upprepa i den vanliga rotationen, men ifall du bor nagonstans med manga anvandare kan det ta ett tag. Denna tidsgrans uppmuntrar anvandare att vara proaktiva och engagerade i Tinder. Ju mer vi anvander appen, desto gladare ar Tinder.

Andra Tinder-ikoner forklaras

Just som Snapchat och andra sociala medier eller dejtingsajter ar ett av de enklaste satten att ge frank information i genom att hantera symboler. Oavsett om det ar emojis eller ikoner, tog apputvecklare iden och korde med den kungen manga plattformar.

Tinder ar inte avvikande. Det finns flera ikoner med olika betydelser sa visa oss granska de andra du kan ha sett nar du svepte.

  • The Purple Lightning Bolt – Du far en av dessa gratis varje manad och den okar din narvaro i ditt omrade.
  • The Green Heart – Det betyder att du inneha gillat en profil.
  • The Yellow Heart – En annan brukare med Tinder Gold har gillat din profil.
  • The Blue Star Icon – Detta betyder att du ”super” uppskattar nagon. Det tjanar till att ringa deras uppmarksamhet.
  • Ett rott ”X” – Du gillar ej den profilen, sa du inneha valt att ogilla den vilket resulterar i ett rott ”X”.
No Tags

Relatest posts

Leave Comments


Copyright © TRILEANG AIRCON. All Rights Reserved.