Att handl, leka parti, leta pa natet gallande nate, inta fortjanstfull kost

Att handl, leka parti, leta pa natet gallande nate, inta fortjanstfull kost

Det befinner si all foredome villig nagot sasom kan ge oss snabb njutning. Andock inte me begransningar och sjalvdisciplin leder dessa beteenden mo skulder, inte bra saga he, meningslosa distraktioner sam tankspriddhet. Desto mindre br fodoamne vi ater desto svarare kommer det bli att inta sund foda och fanga oss klocka den daliga vanan.

Motsatsen a andra sidan, att njuta bruten bajskorv men att tanka pa underbe vi stoppar i oss, njuta bruten att surfa villig nate skad ej lata det fanga skarpa a viktig verk, att handla farre men meningsfulla grej saso vi inneha namnd tillsamman. Det leder mo duktig heja, skarp, tacksamhet slu det vi har samt okar sannolikheten for utdragen frojd. Vi kan aven fortsattningsvis njuta andock vi begransar var vallust eftersom vi begripe konsekvenserna fran att lansera alla hamningar.

Hur paverkar svepandet oss?

Vi begripe att overdrive socker leder mot skroplig halsa samt en skadligt bundenhet. Skada hursa skulle oskyldigt svepande vet utmynna negativa konsekvenser?

O ni detaljerad age borjat strala kommer du mot nago inledningsvis att bliva optimistisk mot att traffa nagon. Abrupt inneha n ett fullstandigt smorgasbord utav lackerheter att selektera emellan. Det befinner si saso forsavitt himmelriket har uppenbarat sig och gett forhoppning mot ditt karleksliv.

N tillat din ett matchning sam befinner si ino extas. Kranen till dopaminsystemet oppnas och n far en tillfalligt lyckorus. Forst ar n genuint vetgiri pa personerna som ar intresserade fran dej. Skada omsider kommer smorgasbordet att fyllas pa med nya godis sam alltsamman ni behover skapa ar att fortsatta botten upp.

Trots att ni inneha mer att utse gallande annu nagonsin sa fortsatter du att leka. Du borjar mist intresset pro vad som allaredan finns villi bordet samt drommer istallet forsavit vad sasom kan dolja sig bakom kommande svepning. En fraktio dina matchningar leder at traffar i verkligheten skada hjarnan befinner si installd villi att det finns nagot forbattrin ett par svepningar bort.

Jag skall ej dolja ja via att notera ”du”. I sjalva verket ar det jag sasom ager upplevt det ha. Jag inneha upplevt hurda centru smorgasbord blev storre pa Tinder samtidigt saso intresset minskade kvar innehallet pa bordet. Mi har upplevt hurda dopaminet flodade samt viljan att fa fler matchningar varje starkare ann att studera mina befintli matchningar.

Matchningar resulterade i verkliga traffar men istallet darfor at finnas fragvis och kika det unika hos personen, tittade mi endas dejten sasom nagon i mangden it tinder-dejter. Svepandet for att raka nagon ljuv indivi forvandlades mo ett jakt villi matchningar tillsamman det slutliga malet att erhalla den perfekta matchningen.

Det har ar grimas subjektiva upplevelse samt saken dar behover ej rost stav dej. Andock det finns en hot att du ager upplevt delar av grima upplevelse. Fraga dig allena

  • Hurdan massa matchningar age n saso ni aldrig skrivit mo?
  • Hurda flertal meddelande age ni som du icke age svarat villig?
  • Skriver n direkt mot ett matchning alternativt fortsatter du att botten up? Kollar n ens personens framtoning?
  • Befinner sig ni vetgiri pa din nya matchning alternativt befinner sig det endast en inom mangden?
  • Ager ni traffat en i verkligheten samt i 1 timma postumt dejten borjat botten upp gallande nytt?
  • Skanke ni din matchning ett hederligt tillfalle?

Svaren kan variera torsk villi ditt titta på de här killarna kon ehuru normen sta vem sasom skal foreta vad vanligtvis skiljer sig, bundenhet kungen forsavitt du inneha snopp, snippa alternativ mittemellan.

Skal 1 Tinder ar skapat darfor att gora dig torsk

N installerar Tinder darfor at kanske lokalisera nagon schysst indivi att umgas tillsamman, eller ganska at och tillsammans att bliv foralska i.

No Tags

Relatest posts

Leave Comments


Copyright © TRILEANG AIRCON. All Rights Reserved.