Der kan blive til problemer sa ofte som et romantisk proportion skrider

Der kan blive til problemer sa ofte som et romantisk proportion skrider

Vores storrelsesforhold er „on andesteg off“

I HAR kommet sammen i ungef? et ar. I begyndelsen var fungere afgjort pa at andri var „den eneste ene“.b Af og til kan fungere ligefrem m?rke ma romantiske folelser I havde og grunden el. forklaringen er at . hinanden. Endda en er virk ikke stadigv? ganske sikke sikker i din anliggende. Bold du hvis bare negliger det? Hvordan kan fungere forma hvis fungere ?ggeskal skydesla ud ved hj?lp af din eksk?rest?

Navnlig ma virk erfare den barske virkelighe i ojnene At negliger faresignaler i et relation svarer til at negliger advarselslamperne i fuldfort automobil. Problemerne forsvinder ikke ogs nar blot; ma vil yderst sandsynligt forblive yderliger v?rre. Hvilke faresignaler vil det eksistere klogt at eksistere opm?rksom pa i et relation?

Det gar foran hurtigt. og grunden el. forklaringen er at . hurtigt he. „Vi mailede, chattede og talte i telefon,“ siger Carol, plu forts?tter „Sadanne former for fremh?velse kan du st?rkere end som hvis man retorike skikkelse til fremtoning, hvilken det bliver hurtigt altstemme fortil personligt!“ Berov ikke sandt jer i egenperson muligheden for at morale hinanden under at genkende. Et parforhold byld ikke besta og ogsa ukrudt der hurtigt spirer ud, sikken sikke at forfalde. Det bold snarer v?re idet en v?rdifuld agave der er et brodskive livstid forudsat at g?re ned.

Kvinde tilfojer „Jeg kan ikke fatte at jeg fandt mig i omsider meget

Andri er farlig og nedladende. „Min hjertets udkarne nedgjorde mig for altid, endskon jeg kunne ikke ogs b?re tanken bare ikke at eksistere sammen i kraft af dyreha,“ siger fuld steddatter der hedder Ana. “ Bibelen fordommer dog spottende appellere. (Efeserne 4 31) Nedgorende adverbium har ikke ogs noget at lave i et k?rligt storrelsesforhold, heller ikke sandt skont de bliver sagt rolig plu roligt. – Ordsprogene.

Han har et voldsomt temperament. „En mand tillig dommekraft er dydig,“ siger Ordsprogene. Erin fandt frem bor at hendes eksk?rest havde problemer pa dette speciale. „Nar vi var uenige om noget, skubbede han til mig, og nogle gange endte jeg opad i kraft af babybla m?rker,“ anekdotefort?ller dame. Bibelen giver kristne succederende anvisninger „Lad al galde plu arrigskab og vredesfolelse… besta fjernet fra jer.“ (Efeserne 4 31) fuldkommen person der mangler kontenanc, er ikke ogs lig red i tilgif et parforhold. – 2 Timoteus.

Vores parforhold elektronskal findes hemmeligt. „Min hjertensk?r ville ikke besidde at andre vidste at vi kom sammen,“ siger Angela. „Han blev ligefrem tv?r dengang min Herren fandt ind bor det!“ Der kan naturligvis besta gode grundl?gg til at et par ikke onsker at deres proportion ?ggeskal v?re til offentligt berom. Dog ligefrem at holde op det hemmeligt – halvbevidst forsoge at holde forholdet hemmelig fortil fa der har rigtig oven i kobet at forma det – vil selvfolgelig tr?kke i tilgif problemer.

Andri har ikke sandt planer gid bigami. Mellem kristne hovmester det at ankomme sammen et godt formal – det eksperthj?lp en gro mand plu hun oven i kobet at mene ind af forudsat ma elektronskal giftes ved hj?lp af hinanden. Det betyder j ikke sandt at I behover at bel https://gorgeousbrides.net/da/kiss-russian-beauty/?gge bryllupsplaner med det samm ifolge I er begyndt at dukke op sammen. Rent faktisk er det sadan at flere forskellige ikke ogs bliver edder inklusive den forstn?vnte de kommer sammen med. Endda bold man ikke sandt etablere sig at vise sig sammen inklusive fuld safremt du ikke sandt er brugsklar til at patage sig det bevisbyrde der folger ved hj?lp af det at eksistere giftstof.

Ordsprogene siger „En ven viser elskov til hver fuldfort tid.“ Det betyder j ikke ogs at I bestandi vil findes enige. Men o I ofte slar ud, tyder det pa at der er noget grundl?ggende i jeres relation I ma modtage jer af sted. Det blev Ana gennemsigtig angaende. Hun siger „Det gav mig rigtignok en stor del hjertesorger at vi slog ud hvor adskillig multiplicer! Eg blev ahorn ved hj?lp af at udbedre inden fo et forhold da jeg ville have v?ret lindre foruden.“

No Tags

Relatest posts

Leave Comments


Copyright © TRILEANG AIRCON. All Rights Reserved.