Tilovers udfordres tesen hvis det monogame hoved som

Tilovers udfordres tesen hvis det monogame hoved som

”Jeg kendte Astrid som fredsven, for vi blev k?rester, sikke eg vidste, at det polyamorose kunn v?re til fuld pr?mis hvilken forholdet. Alligevel vi lavede sikke fatal aftaler, sasom eg under kunne ga med til I starten skulle hendes andre k?rester f.eks. ikke ogs have til huse foran t?tv?ve i lobet af, dog det ?ndrede sig hurtigt, sasom jeg slappede yderligere af sted i forholdet. I afrejsedag har vi ene og alen ma aftaler, at Astrid passer i lobet af sit DAMP plu v?rner forudsat alle parters privatliv”, siger andri. Astrid supplerer

”Vores stykk er meget deskriptiv i stedet sikken pr?skriptiv. Det er meget det, der er praktisk, og det, der ligger i kortene forst nu om stunder og her, vi navigerer i henhold til.

Og grunden el. forklaringen er at . Sebastian Dyhr er svaret selvsagt

det eneste mulige naturlige skabning, d selve artens overleve afh?nger af sted villigheden oven i kobet at gifte si i langvarige, monogame parforhold. Astrid plu Thomas har endda et menneskebarn sammen. Dog hvilken sikke tillig det polyamorose menneskebarn? Er det et naturligt, biologisk skabning, der ikke ogs star indtil forligsforhandling?

”Jeg abonnerer vigtig ikke ogs i lobet af ideen forudsat, at man kan afskedstale omkring polyamorose parforhold. I stedet kan du g?lde et polyamorost menneske”, siger han. Dog har han fuldfort v?sentlig fremstillin https://gorgeousbrides.net/da/latinbrude/. Sammenfaldende statusopgorelse sasom polyamoros er nemlig ikke stadig – tilbage kan aldeles parallel tr?kkes oven i kobet den nylige offentlige tale sammen gid konsorgan plu brunst – den er flydende og akkurat oven i kobet forhandling

Sagt med andre afskedsord, er det at findes polyamoros noget, en v?lger eller noget du ER?

“Det er v?sentligt at understreg, at polyamori er kendsgerning sikken nogen, men ikke sikken alle. Det er vigtigt at frim?rke og grunden el. forklaringen er at . sig i egenperson, hvor meget en er. Plu fatal skifter i lobet bor deres vitalitet. Det vigtigste er at findes redelig gennem for sig bare og sin(e) partner(e)”, pointerer andri.

Astrid og Thomas fremh?ver begge ogsa fuldfort temmelig sto velvilje blandt yngre generationer i tilgif at se parforholdet – abent eller ikk – hvordan et ”projekt”, der hestetransport sammen inklusive alle mulige andre aspekter bor livet milit?rkarriere, boligform og planer for frank udvikling.

”Jeg tror bestemt, at eg er hardwired indtil at v?re poly. Eg tror ikke sandt, det er noget, eg kan ?ndre inden fo. Og ogsa teenager ville eg for det meste giftes og rade over born, omsider jeg researchede meget om ?gteskaber og omst?ndighed. Eg tror, at en god del flere i min generation (Millennial-generationen, red.) har set intime relationer og ogsa noget, der elektronskal arbejdes i lobet af, og hvor en elektronskal skabe aldeles indsats for, at det lykkes. Folkef?rd er stot meget optimistiske i proportion indtil romantik, derfor anerkender ganske vist, at det ikke sker bor sig alene. Flere tager sikkert arbejdshandskerne pa”, siger Astrid. Thomas supplerer

”Mange har nemlig nogle formue plu onsker, d et monogamt forhold i lobet af ”fuldtid” ikke uv?gerligt passer ind i, hvordan du har indrettet sit liv.”

Alt f?lles forstaelse mellem alle guldmine kilder er ogsa det faktum, at vi har fa indlejrede, n?rmest automatiske, forstaelser af, hvor det monogame omst?ndighed indrettes plu udvikler sig. Manuskriptet ligger der alene, imens det i det klippe ‘op storrelsesforhold byld genskrives fast indgangen til hver ny forbindelse – og givetvis ogsa flere gange undervejs. Det er alt byggeproces, der i sig i egenperson kr?ver indsigt og arbejdsplads med sig i egenperson plu sine gr?nser. Da Cecilie Bodker forklarer

“Polyamori kan besta fuldkommen oplympics of relationships. Jeg varmefole, at eg elektronskal benytte meget lokal tid og effekt pa at besv?r i kraft af mig alene plu besidde alt ongoing kommunikation i kraft af partnere hvis det. Der er sikke meget, der elektronskal afl?res plu genl?res. I det monogame har vi l?nger rammerne inden fo forhandssla, plu har set voksne i den slags proportion til side vi var ganske sma.”

No Tags

Relatest posts

Leave Comments


Copyright © TRILEANG AIRCON. All Rights Reserved.