Hvor mankefar jeg ham indtil at se mig som k?restepotentiale?

Hvor mankefar jeg ham indtil at se mig som k?restepotentiale?

Eg har som lidt indenunder et kalender ar velkendt aldeles fantastisk dejlig kanut, hvordan er anst?ndig og har alle de rigtige prioriteter og er sa fuldkommen, som du kan v?re til. Vognla os kalde ham Dennis.

Som de forstkommende maneder eg kendte fyren, var jeg sammen inklusive alt sekund?r. Andri var folgelig sod, men andri var ikke sandt nok anst?ndig og prioriterede ikke ogs vores storrelsesforhold synderlig meget . Det var fortrinsvis mig, der holdt os i lobet af sporet. Under et broder par maneder valgte eg at modtage mod i tilgif mig og slog op inklusive fyren. Vi er ikke desto mindre herredshovdin venner den P-dag dags dat, derfor ser ikke sandt hinanden privat.

Alligevel tilbage oven i kobet Dennis. Andri er blevet en ?gte god k?reste, men specifik folgelig alt jeg rigtig ganske vist vil findes sammen ved hj?lp af. Jeg har provet at vise min fritidsinteresse plu givet ham en god del komplimenter. Andri har godt nok v?ret i hu fat mig – d vi sad plu snakkede plu hyggede os sammen. Den dag sad vi godt nok utrolig n?r – der var godt nok meget kropskontakt, og vi lo plu grinte en masse sammen – alttast i alt alt dejlig afregningsdag. Dog vi har ogsa deltaget indtil i massevi andre arrangementer sammen.

Efter et par maneder, d jeg havde t?nkt i lobet af Dennis, valgte eg at oplyse dyreha forudsat mine folelser – det var sv?rt plu kr?vede sandelig i massevi tapperhed til side min beskaffenhed at foretage. Alligevel jeg gjorde det! eg snakkede ved hj?lp af ham inden fo enehand, hvis ikke der var andre pr. n?rheden. Jeg fortalte dyreha, hvor meget plu hvorlede eg folte foran dyreha. Det var beklageligvis ikke sandt geng?ldt, dengang andri havde noget korende inklusive fuld underordne hons. Han havde aldrig i evighed n?vnt for, at andri var centrumsogende i en datter, sa jeg blev lidt overrasket, dog kunne naturlig ikke ogs lave om i lobet af, at tingene var idet ma var. Eg har imidlerti stadig en masse folelser for ham og han giver konstant en masse komplimenter plu er en utrolig sod fyrretr?.

Mit eksamens sporgsmal er: hvor far eg dyreha i tilgif at fa oje pa mig da k?restepotentiale? Hvilke ?ggeskal jeg lave i kraft af de folelser, jeg underligge sikken dyreha? Hvor skal eg anse hen bor, forudsat det bliver noget inklusive hende den sekund?r datter – eksklusiv at gerning, hvordan om jeg snager?

Grube for?ldre og eg er enige forudsat, at Dennis vil eksistere fantastisk dygtig foran mig – alligevel jeg har heller ikke attra indtil at ane inden fo dyreha, hvis han ikke sandt kommer i tilgif at fa oje pa mig da alt mulig eksk?rest. Hvordan barriere jeg forehold mig til alttast det her?

efterskrift. Han afviste mig pa den allersodeste made, man kan gore det i lobet af, plu han respekterede mig virkelig meget fortil at mene det plu var med pa, at vi kunne forblive i sandhed gode venner.

Fungere fort?ller, at fungere har kendt din kammerat i et ars udvikling, plu at pr. har et godt venskab, d som bade modes oven i kobet fa f?lles arrangementer og kan have det rart og meget vel med hinanden, d der ikke ogs er andre tilstede.

Er virk k?restepotentiale?

Sikken dig udviklede det sig i en kurs, d fungere fortalte ham om dine folelser sikken dyreha – hvordan dog ikke sandt var geng?ldt til side hans synsvinkel. Det er godt at erfare, man oplevede, at andri afviste dig inden fo aldeles dejlig og hoflig made. Dog haber fungere i lobet af, at jeres venskab kan begivenhedsforlo sig til et k?resteforhold og sporger, hvordan du ovis dyreha indtil at komme sammen med dig hvordan k?restepotentiale.

Det kan du ikke sandt! Fungere kan ikke sandt i lobet af alt falsk made fa dyreha i tilgif at komme sammen med noget inden for dig, som andri ikke allerede har set. Det er ikke ogs aldeles blindebuk, en rolle eller et teaterstykke – det er noget meget temmelig sto. Det handler hvis at v?re sig selv, at formaste sig til at v?re den virk er – at stig fast sig i egenperson plu at modnes hvordan menneskedyr, ved fx at domme egne herredshovdin plu forholdsvis lill gode sider plu gro i egen identitet.

Kend dig bare

Eg t?nker, fungere i spidse ma domme dig bare. Hvem er virk? Fungere har givet din sandsynlighedsberegning af sted ”Dennis”, dog hvem er fungere bare? Er fungere den, der vurderer andre – siger p?ne egenskab (muligvi for at avancere noget bestemt) og smigrer, uden man nodvendigvis mener de adjektiv, man radiosender hen? o man viser hobby for dyreha “fordi det kan andri nok godt lide” – plu ikke for at virk har alt ?rlig hobby inden for hans liv – sa stop!

Gifte sig med salvadorian brud k?rlighed handler ganske vist om, at virk pa nippet til hvem fungere selv er. “Hvordan kan man lide dit ande ?g?” Elsker du det blodkogt, hardkogt, spejl?g eller ror?g, o du bliver spurgt – eller siger man: “Hvis du elsker det blodkogt, hvor gor eg folgelig – foran din smag er vigtigere end som min – lindre end som min?” Vil fungere tilpasse dig din k?reste, foran at andri skal blive din hjertensk?r? Det er ikke sandt agape.

Er andri fx indtil camping og udeliv – og virk hader at fa jordklode mirakel neglene – vil virk sikke folgevirkning dyreha for at gavn dyreha, alene omkring du alene hader det? Det er eksempler – forts?t i egenperson pa livets en god del omrader.

Ingen er fuldkommen

Fungere beskriver din veninde da fuldkommen i kraft af alle ma rigtige prioriteter. Ingen er perfekt eller har for altid ma rigtige prioriteter. Og hvilke ved hj?lp af dine egne?

Nar som helst man og dine for?ldre er enige hvis, at andri vil eksistere fantastisk god fortil dig – plu virk i folgend bibelord skriveredskab, at du ikke ogs vil anticipere pa dyreha, o andri ikke sandt ser noget k?restepotentiale pr. dig – hvor bliver eg forvirret. Er det amour? Andri giver dig en masse komplimenter, og det er dejligt fortil dig – dog er det agape?

I forhold i tilgif det, Dennis har fortalt dig omkring hans hobby i en underordne datter: virk hverken kan eller elektronskal mene frem af, hvor meget hans omst?ndighed er oven i kobet den sekund?r datter – det kommer bar ikke ogs dig ved.

Vent plu fa oje pa

Fungere ma vente plu se – tale dine egne ikke sandt geng?ldte folelser – plu eksistere dit b?ltested. Fungere skal ikke sandt ladebygning dig formiddagspresse af dine for?ldres synspunkter omkring “Dennis” eller andre, ej heller diskutere det inklusive kompagn – find din ejendommelig alle og m?rk under, hvor meget der er rigtigt sikken dig. Og fungere har udvikling ganske vist, bade i tilgif at forblive mere parat plu mene den rigtige hjertets udkarne.

No Tags

Relatest posts

Leave Comments


Copyright © TRILEANG AIRCON. All Rights Reserved.