Kommer Tinder att ateraktivera ditt Facebook-konto om det anvands darfor att protokollfora dej?

Kommer Tinder att ateraktivera ditt Facebook-konto om det anvands darfor att protokollfora dej?

Tinder befinner si saken dar radande topphunden fran dejtingappar som kommer miljontals anvandare kvar hela varlden. Efter att ha bildat ett fullstandig verksamhetsgren samt kulturell godkannande fran swiping, har saken dar avsevart att genmale for saval som kopiost att tillhandahalla. TechJunkie tacker nago fullkomlig andel Tinder-amnen samt svarar kungen sa manga fragor vi kan. Sarskilt denna forfragan vackte centru entusiasm. Det vart ‘Kommer Tinder att ateraktivera mitt Facebook-konto forsavit jag anvander det for att protokollfora jag? Sjalv vill begagna det for att logga in darfor att det promenerar snabbare skad mi avslutade Facebook forutvarande aret. Va kommer att handa?’

Detta befinner si icke var vanliga fraga, odl mi anser att saken dar ar vardinna en detaljerat genmale. Mig ska svara kungen fragan frams samt darefter teckna tva anledningar mot varfor du antagligen ej vill lanka Tinder tillsammans Facebook.

Kommer Tinder att ateraktivera centru Facebook-konto?

Ca. Darfor att klara av begagna ditt Facebook-konto tillsammans Tinder tvungen det vara aktivt. N kan ej alstra e nytt Tinder-konto med ett utganget alternativt stangt Facebook-konto. Forsavit n forsoker odla funkar det ick. Om ni vill dana ett konto med FB maste ni framst ateraktivera ditt Facebook-konto odl att det befinner sig direkt samt darefter konfigurera Tinder.

tinder lankar at ditt Facebook-konto andock kan inte handla andringar pa sjalva kontot. Den kan placera opp, hamta bilder samt lasa dina kontouppgifter skada saken da kan inte ateraktivera kontot at ??dig. N plikt gora det jag.

Om ni forsoker logga in gallande Tinder med en inaktiverat Facebook-konto kommer det bara att be dej logga in villig Facebook. Ifall du loggar in ateraktiveras ditt konto och later de darpa begagna det darfor att logga in kungen Tinder.

Hur sa hander forsavitt ni tar bort Facebook medan n anvander Tinder?

Om n narmar de fragan av omvan part sam anvander bade Facebook samt Tinder skada vill releger Facebook, hurdan kommer det att funka? Svaret ar ifall n anvander Facebook darfor at logga in pa Tinder kommer n ick langre att klara av forbruka dejtingappen. Ifall du anvande ditt telefonnummer istallet utfor det ingen avvikelse.

Ni kan stadse alstra ett nytt Tinder-konto samt det finns en massa anledningar mot hursa det kan vara nagon bra koncept, skada det ar mer kneg samt kommer att erfordra att du staller in nya bilder och forlorar allihopa matchningar alternativt kontakter du ager.

Fallet darfor att icke lanka Tinder tillsamman Facebook

Ovanstaende befinner si nago syfte mot att ni ej skapar ditt Tinder-konto kopplat at Facebook. Om ni, sasom manga andra verkar innehava gjort postumt Cambridge Analytica, vill sluta ditt Facebook-konto befinner si ni strandsatt. Detta befinner sig ej unikt forut Tinder skada kommer att befinna tvattakta pro de flesta appar n valde att ”Registrera de med Facebook”.

Somliga later de forvranga kontot sa att n kan dela Facebook av dem men Tinder befinner si ej nago av do sa vit mig kan betrakta.

Den andra anledningen at att ick lanka Tinder tillsammans Facebook befinner si avskiljande. Ehuru Tinder ick publicerar alla aspekter fran ditt karleksliv pa Facebook, befinner sig det ej saken dar ultimata iden att tillverka de tvenne lankade. Det utfor dig lattare att lokalisera, ager formaga att overdela gallande natverket sam befinner si annu en fason stav Facebook att stoppa kvar i ditt leva.

Det finns emellertid nackdelar. Tinder drar dina senaste hundra gilla-markeringar samt anvander de dar darfor att betrakta forsavit ni ager nago enhetlig huvudsak med nago parti sam det gor det lattare att logga in. Bortsett fran det finns det ingen finemang skal att koppla de ett https://worldbrides.org/sv/asiabeautydate-recension/ par. I synnerhet ifall ni antagande att det ar mojligt att du kan avga Facebook bortom dig nar saso helst.

Flanera tillsamman i Tinder utan Facebook

Ni brukade aldrig innehava mojlighet att protokollfora dig kungen Tinder inte me ditt Facebook-konto skada genast kan du det. Du kan skrida tillsammans med ditt telefonnummer istallet.

  1. Navigera till Tinders webbplats.
  2. Valj att flanera tillsamman med ditt telefonnummer istallet for att inregistrera de tillsamman Facebook.
  3. Namna ditt telefonnummer och detaljer sam vanta kungen bekraftelsetexten.
  4. Betyga texten och stall in din dejtingprofil.

Det befinner si allt. N tvingas logga in tillsammans ditt telefonnummer allti n loggar in andock eljes ar det e enkelt satt att forbruka Tinder utan att lanka det at Facebook.

Det befinner si givetvis att forsavit ni vill begagna Tinder utan att bliv fas befinner sig det sa arme ni skulle handla det. N kan skapa nago fejkad Facebook-profil men ni kan gora det gallande det ha taktik for att anordna dina tva varldar atskilda.

I forhalland : Juventus vs Torino: TV-kanal, hurda samt varenda herre kan se alternativt livestreama online fria Serie A i ditt land

Ager du lamnat Facebook bakanfor de? Anvander du Tinder utan Facebook? Har du marklig problem tillsamman att forbruka appen? Tror n att ni promenera tappa om att ej tillverka de tvenne lankade? Meddela for oss dina tankar nedan!

No Tags

Relatest posts

Leave Comments


Copyright © TRILEANG AIRCON. All Rights Reserved.